How it works meletis January 13, 2022
MAX Magnetic - Technology
Πώς λειτουργεί το
Max Magnetic;

To MAX Magnetic αποτελεί μια νέα καινοτομία στην επεξεργασία του νερού. Είναι μια απολύτως φυσική και φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία επεξεργασίας νερού με ασύγκριτη ποιότητα και 5-ετή εγγύηση.

Μέσω της πατενταρισμένης τεχνολογίας του συστήματος  τροποποιούνται οι φυσικοχημικές ιδιότητες του νερού και διασπώνται τα ιόντα αλάτων. Ο τρόπος επεξεργασίας είναι απόλυτα φυσικός και φιλικός προς το περιβάλλον.

Η Βασική Αρχή της Μεθόδου

Η τεχνολογία του συστήματος βασίζεται στην εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων με εναλλασσόμενες συχνότητες επεξεργάζοντας τα ιόντα και τις συσσωματώσεις των αλάτων Ασβεστίου, Μαγνησίου, Καλίου, Νατρίου, Χλωριούχων και άλλων αλάτων του νερού.

Με αυτόν τον τρόπο διασπώνται οι επικαθίσεις και τα ιζήματα των αλάτων από τα τοιχώματα των σωληνώσεων (πουρί) σε όλα τα σημεία της εγκατάστασηςΣε βάθος χρόνου διαλύονται εξ ολοκλήρου, ενώ δεν επιτρέπει την δημιουργία νέων. Ταυτόχρονα, δημιουργούνται ιόντα Χλωριούχου Νατρίου ωφέλιμα για τη φύση και τον οργανισμό μας.

Το σύστημα MAX Magnetic Eco water solution αποτελείται από ψηφιακές γεννήτριες που παράγουν ειδικά κύματα, τα οποία εκπέμπονται σε διαρκώς μεταβαλλόμενες συχνότητες. Η ισχύς κάθε εκπομπής είναι 3.500.000 παλμοί ανά δευτερόλεπτο.

Οι ειδικοί τύποι complex συχνοτήτες που δημιουργούνται έχουν τη δυνατότητα να διασπούν την ένωση των ανθρακικών ιόντων και των ιόντων ασβεστίου, δηλαδή το ανθρακικό ασβέστιο, το οποίο δημιουργεί τις λεγόμενες επικαθίσεις.

 

Κατά την διέλευση του νερού από τον σωλήνα, το σύστημα Max-Magnetic Eco water solution εφαρμόζει ένα ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο το οποίο εμποδίζει τη δημιουργία ιζημάτων και επικαθήσεων ανθρακικού ασβεστίου CaCO3 στα τοιχώματα των σωληνώσεων.

Χαρακτηριστικά:
  • 100% Φυσική Επεξεργασία - 0% Χρήση Χημικών
  • Διατήρηση Απαραίτητων ιχνοστοιχείων στο Νερό
  • 100% Φιλικό προς το περιβάλλον
  • Αμερικανική Καινοτομία με 5η Εγγύηση
  • 0% Συντήρηση Συσκευής
  • Επεξεργασία Χωρίς Φίλτρα
  • Επεξεργασία Χωρίς Μείωση Ροής
Το μέλλον στη επεξεργασία νερού είναι εδώ! 100% Φυσική Επεξεργασία 0% Χρήση Χημικών Εξοικονόμηση πόρων 0% Συντήρηση 100% Πράσινη Τεχνολογία
MAX MAGNETIC - ΕΚΠΑ

Η συνεργασία μας με το Πανεπιστήμιο Αθηνών - ΕΚΠΑ

Η εταιρία μας διατηρεί ανοιχτή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τομέας Οικονομικής Γεωλογίας & Γεωχημείας, Εργαστήριο Αναλυτικής Γεωχημείας, Υδροχημείας & Εδαφοχημείας, διεξάγει από κοινού έρευνες καθώς και δειγματοληψίες – Χημικές αναλύσεις σε εφαρμοσμένες εγκαταστάσεις επισφραγίζοντας τα αξιόπιστα αποτελέσματα του συστήματος, Max-Magnetic Eco water solution, με βεβαίωση καλής αποτελεσματικότητάς του. Επίσης συνεργάζεται με ιδιωτικά εργαστήρια ψηφιακής ηλεκτρονικής τεχνολογίας Αμερικής όπου κατασκευάζονται κατά αποκλειστικότητα τα ηλεκτρονικά τμήματα του καινοτόμου συστήματος MAX Magnetic Eco water solution.

Βεβαίωση καλής αποτελεσματικότητας από το ΕΚΠΑ

Υπογεγραμμένη βεβαίωση καλής αποτελεσματικότητας της συσκευής MAX Magnetic από τον Τομέα Οικονομικής Γεωλογίας & Γεωχημείας, Εργαστήριο Αναλυτικής Γεωχημείας, Υδροχημείας & Εδαφοχημείας, του Πανεπιστήμιου Αθηνών.

Made in USA
water-quality-association
iso-9001
ce
RoHS

Έχετε απορίες;

Η επιλογή του τύπου συστήματος Max-Magnetic Eco water solution καθορίζεται από την εξωτερική διάμετρο του σωλήνα της εγκατάστασης, καθώς και από την ποσότητα ύδατος που ρέει στο δίκτυο. Παράλληλα λαμβάνονται υπόψιν και οι φυσικοχημικές ιδιότητες… Διαβάστε περισσότερα

Η τοποθέτηση γίνεται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είτε από τεχνικό, με την κατάλληλη τεχνογνωσία. Η εταιρεία μας με την αγορά της συσκευής, παρέχει και αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης βήμα προς βήμα, λόγω του ότι απαιτείται η επιμελώς σχολαστική εφαρμογή των ειδικών καλωδίων – κεραιών υψηλών συχνοτήτων.

Η συσκευή τροφοδοτείται από απλό οικιακό ρεύμα (220V), με ασήμαντη ετήσια κατανάλωση περίπου 20 ευρώ /έτος. Με μόλις 20€ το χρόνο μπορείτε να απαλλαγείτε από όλα τα προβλήματα που δημιουργεί η σκληρότητα του νερού!

Η συσκευή Max Magnetic δεν χρησιμοποεί φίλτρα ή χημικά, δηλαδή δεν υπάρχει καμία παράκαμψη στο δίκτυο. Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που δημιουργεί διασπά τα καταστροφικά άλατα, χωρίς να δημιουργεί ελλείψεις στην παροχή ή πτώση πίεσης.

Η διάρκεια ζωής της είναι απεριόριστη! Δεν υπάρχουν κινούμενα μηχανικά μέρη, δεν οξειδώνεται, δεν αποφορτίζεται, δεν απαιτούνται ρυθμίσεις και δεν επηρεάζεται από υψηλές θερμοκρασίες. Παρόλα αυτά το σύστημα συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας και αποτελεσματικότητας, Πενταετούς (5) διάρκειας.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Διαβάστε όλες τις  Συχνές Ερωτήσεις

Κλείστε μια
δωρέαν παρουσίαση!