Βεβαιώσεις Πελατών meletis February 12, 2022
Max Magnetic - Αποτελέσματα

Βεβαιώσεις πελατών

για την αποτελεσματικότητα της συσκευής

Βεβαίωση από τη ΔΕΗ

Τύπος Max Magnetic:

Max Magnetic Gold Heavy Series VIII

Δίκτυο Εγκατάστασης:

Δίκτυο νερού ψύξης των εναλτικτών αεροσυμπιεστών ρύθμισης του συστήματος αποκομιδής τέφρας της Μονάδας ΙΙΙ

Αποτέλεσμα:

Άριστη λειτουργία και αποτελεσματικότητα. Παντελής απουσία επικαθίσεων τόσο αλάτων ανθρακικού ασβεστίου όσο και ανθρακικού μαγνησίου στο δίκτυο του ψυκτικού νερού αλλά και στους αυλούς των εναλλακτών λαδιού-νερού των αεροσυμπιεστών.

dei3

Βεβαίωση από καλλιεργητή ντομάτας

Τύπος Max Magnetic:

Max Magnetic Heavy Series

Δίκτυο Εγκατάστασης:

Δίκτυο νερού άρδευσης καλλιέργειας ντομάτας.

Αποτέλεσμα:

Θεαματικά αποτελέσματα στο νερό, στους καρπούς και στο έδαφος! Μείωση της σκληρότητας και αγωγιμότητας του νερού. Το έδαφος έγινε πιο μαλακό με συνέπεια την μείωση του χρόνου ποτίσματος.

Γρηγορότερη και μεγαλύτερη ανάπτυξη των φυτών και καρπών. Με εντυπωσιακά αποτελέσματα στο χρώμα, μέγεθος και την υφή των καρπών.

Το μέλλον στη επεξεργασία νερού είναι εδώ! 100% Φυσική Επεξεργασία 0% Χρήση Χημικών Εξοικονόμηση πόρων 0% Συντήρηση 100% Πράσινη Τεχνολογία

Βεβαίωση από καλλιεργητή κηπευτικών

Τύπος Max Magnetic:

Max Magnetic Heavy Series

Δίκτυο Εγκατάστασης:

Δίκτυο νερού 3 γεωτρήσεων προς άρδευση καλλιέργειας κηπευτικών.

Αποτέλεσμα:

Θεαματικά αποτελέσματα στο νερό, στην καρποφορία και στο έδαφος! Μείωση της σκληρότητας και αγωγιμότητας του νερού των γεωτρήσεων. Το έδαφος έγινε πιο μαλακό με συνέπεια την μείωση του χρόνου ποτίσματοςΓρηγορότερη και μεγαλύτερη ανάπτυξη των φυτών και καρπών.

Βεβαίωση από καλλιεργητή φυλλώδη κηπευτικών

Τύπος Max Magnetic:

Max Magnetic Heavy Series

Δίκτυο Εγκατάστασης:

Δίκτυο νερού άρδευση υπαίθριας καλλιέργειας κηπευτικών. Περιοχής με νερό υψηλής σκληρότητας & αγωγιμότητας.

Αποτέλεσμα:

Εκπληκτικά αποτελέσματα στο νερό, στο έδαφος και στην καρποφορία καλλιέργειας μανταϊνού! Μείωση της σκληρότητας και αγωγιμότητας του νερού. Το έδαφος έγινε πιο μαλακό με συνέπεια την μείωση του χρόνου ποτίσματοςΓρηγορότερη και αρτιότερη ανάπτυξη των φυτών και καρπών. Θεαματικά αποτελέσματα στο χρώμα του μαϊντανού και στην επιφάνεια των φύλλων.

Έχετε απορίες;

Η επιλογή του τύπου συστήματος Max-Magnetic Eco water solution καθορίζεται από την εξωτερική διάμετρο του σωλήνα της εγκατάστασης, καθώς και από την ποσότητα ύδατος που ρέει στο δίκτυο. Παράλληλα λαμβάνονται υπόψιν και οι φυσικοχημικές ιδιότητες… Διαβάστε περισσότερα

Η τοποθέτηση γίνεται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είτε από τεχνικό, με την κατάλληλη τεχνογνωσία. Η εταιρεία μας με την αγορά της συσκευής, παρέχει και αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης βήμα προς βήμα, λόγω του ότι απαιτείται η επιμελώς σχολαστική εφαρμογή των ειδικών καλωδίων – κεραιών υψηλών συχνοτήτων.

Η συσκευή τροφοδοτείται από απλό οικιακό ρεύμα (220V), με ασήμαντη ετήσια κατανάλωση περίπου 20 ευρώ /έτος. Με μόλις 20€ το χρόνο μπορείτε να απαλλαγείτε από όλα τα προβλήματα που δημιουργεί η σκληρότητα του νερού!

Η συσκευή Max Magnetic δεν χρησιμοποεί φίλτρα ή χημικά, δηλαδή δεν υπάρχει καμία παράκαμψη στο δίκτυο. Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που δημιουργεί διασπά τα καταστροφικά άλατα, χωρίς να δημιουργεί ελλείψεις στην παροχή ή πτώση πίεσης.

Η διάρκεια ζωής της είναι απεριόριστη! Δεν υπάρχουν κινούμενα μηχανικά μέρη, δεν οξειδώνεται, δεν αποφορτίζεται, δεν απαιτούνται ρυθμίσεις και δεν επηρεάζεται από υψηλές θερμοκρασίες. Παρόλα αυτά το σύστημα συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας και αποτελεσματικότητας, Πενταετούς (5) διάρκειας.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Διαβάστε όλες τις  Συχνές Ερωτήσεις

Κλείστε μια
δωρέαν παρουσίαση!

  MAX MAGNETIC - ΕΚΠΑ

  Η συνεργασία μας με το Πανεπιστήμιο Αθηνών - ΕΚΠΑ

  Η εταιρία μας διατηρεί ανοιχτή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τομέας Οικονομικής Γεωλογίας & Γεωχημείας, Εργαστήριο Αναλυτικής Γεωχημείας, Υδροχημείας & Εδαφοχημείας, διεξάγει από κοινού έρευνες καθώς και δειγματοληψίες – Χημικές αναλύσεις σε εφαρμοσμένες εγκαταστάσεις επισφραγίζοντας τα αξιόπιστα αποτελέσματα του συστήματος, Max-Magnetic Eco water solution, με βεβαίωση καλής αποτελεσματικότητάς του. Επίσης συνεργάζεται με ιδιωτικά εργαστήρια ψηφιακής ηλεκτρονικής τεχνολογίας Αμερικής όπου κατασκευάζονται κατά αποκλειστικότητα τα ηλεκτρονικά τμήματα του καινοτόμου συστήματος Max-Magnetic Eco water solution.

  Βεβαίωση καλής αποτελεσματικότητας από το ΕΚΠΑ

  Υπογεγραμμένη βεβαίωση καλής αποτελεσματικότητας της συσκευής Max Magnetic από τον Τομέα Οικονομικής Γεωλογίας & Γεωχημείας, Εργαστήριο Αναλυτικής Γεωχημείας, Υδροχημείας & Εδαφοχημείας, του Πανεπιστήμιου Αθηνών.

  Made in USA
  water-quality-association
  iso-9001
  ce
  RoHS